Bli Testpilot

Bli en av dem första som testar och använder våra fantastiska app. Då bjuder vi dig på 3 månader gratis abonnemang. (värd 297:-)

Stöd Salta Friends genom att bidra med ditt volontärarbete i bolagets strävan för ett mer socialt, aktivt liv för personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga.

Om du anmäler dig här kan du bli utvald för ett spännande uppdrag. Salta Friends behöver en panel bestående av ett antal personer som ska testa företagets IT-baserade hjälpmedel innan lansering.

Testen genomförs för att du och dina co-pilots ska kunna komma med återkopplingar och förslag på förändringar för att produkten ska bli så bra som möjligt som hjälpmedel för personer med funktionsnedsättning, assistenter och anhöriga.

Vi förser dig med den senaste versionen av

programvaran, information och instruktioner. Det enda du behöver är en egen mobiltelefon. Uppdraget är sekretessbelagt och konfidentiellt och du skriver ett intyg om lojalitet.

Ställ upp för att personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga ska få ett roligare liv i socialt, aktivt gemenskap.

Bli en Testpilot
arrow&v

Enhagsvägen 7  187 40 Täby

  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Org.nr. 559193-9763

©2019 by Salta Friends / Mike Hamidy