7.jpg
saltafriend med skugg 2.png

Integritetspolicy

whitetest.png
bluecolor24.png
arrowgiftest3.gif

Integritetspolicy

 

Din integritet och säkerhet är väldigt viktig för oss på Salta Friends AB, ägaren och operatören för www.saltafriends.com och Salta Friends mobilapp (“Salta Friends”, “vi” eller “oss”). Salta Friends säljer inte eller hyr ut din personliga information till tredje part. Om vi delar information om våra användare (gemensamt kallad “användare” eller “du”) med något av de syften som ingår i denna Integritetspolicy är det i en aggregerad eller anonymiserad form som rimligen inte kan användas för att identifiera dig om du inte godkänner något annat. Denna Integritetspolicy förklarar hur vi samlar in, använder, delar och skyddar information om användarna av vår App och våra Webbplatser. Salta Friends samlar in information om dig när du använder vår mobilapplikation (“App”) eller Webbplatserna (“Webbplatsen” eller “Hemsida”) som ger dig tillgång till våra tjänster och andra produkter och tjänster online (gemensamt kallad “Tjänster”) och genom andra interaktioner och kommunikation du har med oss. Begreppet Tjänster inkluderar, kollektivt, olika applikationer, webbplatser, widgets, e-postmeddelanden, notifikationer och andra medier eller delar av sådana medier genom vilka du har öppnat denna Integritetspolicy. Genom att komma åt eller använda våra Tjänster samtycker du till insamling, överföring, hantering, lagring, avslöjande och annan användning av Din information (gemensamt kallad “användning av Din information”) som beskrivs i denna Integritetspolicy i enighet med The General Data Protection Regulation (GDPR). I denna Integritetspolicy  avser “Din information” information om dig som kan vara konfidentiell eller känslig och kan innehålla personlig identifierbar information (“PII”) och/eller finansiell information. PII betyder individuellt identifierbar information som gör det möjligt för oss att avgöra den faktiska identiteten för en specifik levande person, medan känslig data kan innehålla information, kommentarer, innehåll och annan information som du frivilligt tillhandahåller.

  1. Tillämpning

 

Denna Integritetspolicy  (“Integritetspolicy”) gäller för personer och företag överallt i världen som använder våra Tjänster. Genom att komma åt och använda de Tjänster vi erbjuder godkänner du att du är bunden av denna Integritetspolicy med hänsyn till den information som samlas in om dig. 

 

Hur vi samlar in information

 

2.  Information du ger oss

Vi samlar in den information du tillhandahåller direkt till oss, till exempel när du begär information, skapar eller ändrar ditt personliga konto, begär Tjänster, fyller i ett Salta Friends-formulär eller en ansökan, kontaktar kundsupport, gör ett köp eller på annat sätt kommunicerar med oss. Denna information kan inkludera, utan begränsning: namn, födelsedatum e-postadress, fysisk adress, företagsadress, telefonnummer, nyhetsbrevspreferens eller annan personlig information du väljer att lämna. Vi kommer bara att begära den information som behövs för att förse dig med våra Tjänster. Du har alltid möjlighet att lägga till eller redigera dina egna personuppgifter. Antingen via dina profilinställningar i själva appen eller genom att kontakta Salta Friends på info@saltafriends.com.

 

3.  Information vi samlar in genom din användning av våra Tjänster

 

Följande är situationer där du kan förse oss med Din information:

  1. När du fyller i formulär eller fält genom våra Tjänster;

  2. När du registrerar dig för ett konto hos våra Tjänster;

  3. När du beställer produkter från eller genom våra Tjänster;

  4. När du registrerar dig för nyhetsbrev eller annat material via våra Tjänster;

  5. När du förser oss med information via en tredjepartsapplikation, Tjänst eller Webbplats;

  6. När du kommunicerar med oss eller begär information om oss eller våra Tjänster, antingen via e-post eller på annat sätt;

  7. När du deltar i onlineundersökningar;

  8. När du deltar i några av våra marknadsföringsinitiativ, inklusive tävlingar, evenemang eller kampanjer; och 

  9. När du deltar i forum, recenserar eller tillhandahåller användargenererat innehåll eller andra bidrag. 

 

Vi samlar också automatisk in information via Webbplatsen eller Appen genom användning av olika teknologier, inklusive, men inte begränsat till cookies och pixeltaggar. Vi kommer alltid att be om ditt samtycke innan vi samlar in personligt identifierbar information. Vi kan komma att samla in din IP-adress, ditt surfbeteende och enhets-ID. Denna information används av oss för att göra det möjligt för oss att bättre förstå hur våra Tjänster används av besökare och låter oss administrera och anpassa Tjänsterna för att förbättra din totala upplevelse. Vi samlar endast in information som är relevant för de Tjänster vi tillhandahåller och kommer aldrig att samla in onödiga personuppgifter. 

 

Följande är en lista med information som vi kan samla in om dig:

  1. Ditt namn

  2. Din e-postadress

  3. Din födelsedag

  4. Din geografiska plats

  5. Ditt kön

  6. Språk du talar

  7. Dina intressen

  8. Enheten du använder

  9. Vissa beteenden om hur du interagerar med våra Tjänster

  10. Din funktionsvariation


 

4. Loggfiler, cookies and anonyma identifierare

 

  1. Vi samlar in information om hur du interagerar med våra Tjänster, uttryckta preferenser och valda inställningar. Vi samlar in viss information automatiskt och lagrar den i loggfiler. Denna information kan inkludera (IP) adresser, webbläsartyp, internetleverantör (ISP), hänvisnings- /utgångssidor, operativsystem, datum/tidsstämpel, och/eller klickströmsdata. Vi kan kombinera denna automatiskt insamlade information med annan information som vi samlar in om dig. Vi gör detta för att förbättra tjänster vi erbjuder dig, för att förbättra marknadsföring, analys eller App -/Webbplats-funktionalitet och för att dokumentera ditt samtycke till att ta emot produkter, tjänster eller kommunikation från oss eller våra partners. Om vi länkar sådan information med personligt identifierbar information på ett sätt som identifierar en viss individ, kommer vi att behandla all sådan information som personlig identifierbar information för syftet med denna Integritetspolicy. 

  2. Teknologier som cookies (en liten fil placerad på din enhet), pixeltaggar, webbfyrar, pekvärmekartor, användarinspelningar, krashvideor, skript och liknande teknologier som skapar och underhåller unika identifierare används av oss och våra partners, dotterbolag, annonsörer, analysteam eller tjänsteleverantörer. Dessa tekniker används för att analysera trender, administrera Webbplatsen, spåra användarnas rörelser runt Webbplatsen och samla demografisk information om vår användarbas som helhet. Vi kan få rapporter baserade på användningen av dessa teknologier av dessa företag såväl individuellt som aggregerat. 

  3. Vi använder cookies för att hjälpa oss veta att du är inloggad, för att förse dig med funktioner baserat på dina preferenser, för att förstå när du interagerar med våra Tjänster och för att sammanställa annan information som rör användningen av våra Tjänster. 

  4. Tredje parter som vi samarbetar med för att tillhandahålla vissa funktioner på vår Webbplats eller för att visa reklam baserat på din webbläsar-aktivitet använder cookies för att samla in och lagra information.

  5. Vår Webbplats kan använda remarketingtjänster, som Google Adwords och Facebook för att annonsera på tredje parts Webbplatser till tidigare besökare på vår Webbplats. Det kan betyda att vi annonserar för tidigare besökare som inte har slutfört en uppgift på vår Webbplats. Detta kan vara i form av en annons på Googles sökresultatsida, en Webbplats i Google Display Network eller någonstans på Facebook. Tredjepartsleverantörer, inklusive Google och Facebook, använder cookies för att visa annonser baserat på dina tidigare besök på vår Webbplats. Alla data som samlas in kommer att användas i enlighet med vår egen Integritetspolicy, samt Googles och Facebooks Integritetspolicy.
     

Du kan välja bort remarketing genom att besöka länkarna nedan: 

För Google: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=sv

För Facebook: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/

  1. Du kan styra användningen av cookies på enskild webbläsarnivå. Om du avvisar cookies kan du fortfarande använda vår Webbplats, men din förmåga att använda vissa funktioner eller områden på vår Webbplats kan vara begränsad. 

  2. Salta Friends kan inte kontrollera användningen av cookies från tredje part (eller den resulterande informationen), och användning av cookies från tredje part täcks inte av denna policy.
     


 

5. Information vi samlar in från andra källor

 

Vi kan också få information från andra källor och kombinera den med information vi samlar in genom våra Tjänster. Om du till exempel väljer att länka, skapa eller logga in på ditt Salta Friends-konto med en social mediatjänst, t.ex. Facebook, eller en betalningsleverantör, t.ex. Apple Pay eller Google Wallet, eller om du använder en separat App eller Webbplats som använder vårt API, eller vars API vi använder, kan vi få information om dig eller dina anslutningar från den Webbplatsen eller Appen.

 

6. Information som tredje part tillhandahåller

 

Vi kan samla in information om dig från andra källor än dig, till exempel från Webbplatser för sociala medier (dvs. Facebook, LinkedIn, Twitter eller andra), bloggar, andra användare och våra affärspartners.

 

7. Platsinformation

 

När du använder Tjänsterna kan vi samla in din exakta platsinformation. Vi kan också hämta din ungefärliga plats från din IP-adress.

 

8. Enhetsinformation

 

När du använder våra Tjänster via din dator, mobiltelefon eller annan enhet kan vi samla in information om och relaterat till din enhet, till exempel hårdvarumodeller och ID, enhetstyp, operativsystemversion, begäranstyp, innehållet i din begäran och grundläggande användningsinformation om din användning av våra Tjänster, såsom datum och tid. Dessutom kan vi samla in information om applikationsnivåhändelser och koppla de till ditt konto för att tillhandahålla kundtjänst. Vi kan också samla in och lagra information lokalt på din enhet med hjälp av mekanismer såsom webbläsarens webblagring och applikationsdatacacher.

 

Information vi inte samlar in

 

10. Information vi inte samlar in genom din användning av våra Tjänster. 

 

Vi samlar inte in eller lagrar betalningsinformation, inklusive kredit- / bankkortinformation eller faktureringsinformation. Vi kan dock underlätta överföringen av din betalningsinformation till tredje parts betalningsgateways. Alla betalningar hanteras av tredje parts säkerhetsleverantörsport.

 

Hur vi skyddar Din information

 

11. Skyddsåtgärder

 

Vi kommer vidta alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna Integritetspolicy. All personlig information som vi tillhandahåller lagras på säkra servrar med kommersiellt rimliga tekniska och administrativa säkerhetsåtgärder för att minska riskerna för förlust, missbruk, obehörig åtkomst, avslöjande och ändring. Tyvärr är överföringen av all information via internet, e-post och andra mobilnät inte helt säker. Även om vi kommer att göra vårt bästa för att skydda dina personuppgifter kan vi inte garantera säkerheten för de personuppgifter som överförs till Webbplatsen. Varje överföring sker på egen risk. När vi väl har fått dina personuppgifter kommer vi dock att använda strikta procedurer och säkerhetsfunktioner för att försöka förhindra obehörig åtkomst. 

 

12. Barns integritet

 

Webbplatsen och Tjänsterna är avsedda för användare som är minst 16 år gamla. Dessutom samlar vi inte medvetet in personlig information från personer under 13 år. Om du är under 13 år ska du inte förse oss med information av något slag. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att spendera tid med sina barn online och känna till de Webbplatser de besöker och de Appar de använder. Om du har anledning att tro att vi av misstag kan ha fått information från ett barn under 13 år, kontakta oss omedelbart på info@saltafriends.com. Om vi blir medvetna om att vi av misstag har fått personlig information från en person under 13 år kommer vi att ta bort sådan information från våra register. 

 

Hur vi använder information

 

13. Generellt

 

Vi säljer inte din personligt identifierbara information (Din information) till tredje part. Vårt primära syfte med att samla in Din information är att ge dig en säker, smidig, effektiv och anpassad upplevelse. Dessutom använder vi icke-personligt identifierbar information som vi samlar för att bättre utforma vår Webbplats och för att dela med annonsörer. Alla uppgifter som vi kan sälja finns i en aggregerad och/eller anonymiserad form som rimligen inte kan användas för att identifiera dig. 

Denna information används för att tillhandahålla vänmatchningstjänster och kan raderas när som helst när du väljer att inaktivera ditt konto. I händelse av längre inaktivitet kommer vi att radera data regelbundet. Vissa uppgifter kan vara nödvändiga att behålla under längre perioder för att uppfylla avtal och/eller juridiska krav men när det är möjligt kommer de att anonymiseras. 

 

14. Tjänster

 

Vi kommer att använda denna information för att:

  1. Förse användarna med våra Tjänster och kundsupport inklusive, men inte begränsat till, bekräftande av e-postmeddelanden relaterade till våra Tjänster, påminnelser, bekräftelser och begäran om information och transaktioner. 

  2. Kontakta dig och förse dig med information.

  3. Analysera, förbättra och hantera våra Tjänster och verksamheter.

  4. Lösa problem och tvister och delta i andra rättsliga säkerhetsfrågor. 

  5. Tillämpa våra användarvillkor.

 

Dessutom kan vi använda informationen vi samlar in om dig för att:

  1. Skicka meddelanden som vi tror kommer att vara av intresse för dig, inklusive information om produkter, Tjänster, kampanjer, nyheter och evenemang från Salta Friends och andra företag, där det är tillåtet och i enlighet med lokala tillämpliga lagar.

  2. Visa annonsering, inklusive reklam som riktar sig till dig baserat på din plats, intressen och dina Salta Friends-aktiviteter.

  3. Verifiera din identitet och förhindra imitationer, skräppost eller annan obehörig eller olaglig aktivitet inklusive, utan begränsning, intrång i tredje parts immateriella rättigheter.

  4. Vi kan överföra informationen som beskrivs i denna Integritetspolicy till, och bearbeta och lagra den i USA och andra länder, av vilka vissa kan ha mindre skyddande dataskyddslagar än den region där du bor. Om så är fallet kommer vi, efter bästa förmåga, att vidta åtgärder för att skydda din personliga information i enlighet med denna Integritetspolicy, men vi ansvarar inte för de olika dataskyddslagarna och dess inverkan på våra användare.

 

15.  Utbyte av information

 

  1. Vi kan dela informationen vi samlar in om dig enligt beskrivningen i denna Integritetspolicy eller som beskrivs vid tidpunkten för insamling eller delning, inklusive följande:

  • med tredje parts tjänsteleverantörer för att göra det möjligt för dem att tillhandahålla de Tjänster du begär;

  • med allmänheten om du skickar innehåll i ett offentligt forum, dina recensioner, kommentarer eller andra funktioner i våra Tjänster som kan ses av allmänheten; och

  • med tredje parter med vilka du väljer att låta oss dela information, till exempel andra Appar eller Webbplatser som integreras med vårt API eller våra Tjänster, eller de med ett API eller en Tjänst som vi integrerar med.
     

  1. Vi kan avslöja Din information:

  • Till en person som enligt vår rimliga bedömning är auktoriserad att ta emot Din information som din företrädare, inklusive som ett resultat av dina affärsförbindelser med den personen (till exempel din advokat);

  • Till våra tredjepartsleverantörer och tjänsteleverantörer så att de kan ge support för vår interna- och affärsverksamheter, inklusive för behandling av betalningar, hantering av databehandling, dataverifikation, datalagring, undersökningar, forskning, intern marknadsföring, leverans av reklam, marknadsförings- och transaktionsmaterial och underhåll av våra Tjänster och säkerhet. Dessa företag har behörighet att använda Din information endast efter behov för att tillhandahålla dessa Tjänster till oss och är avtalsenligt skyldiga att hålla Din information konfidentiell;

  • Till tredje part när du deltar i vissa aktiviteter genom våra Tjänster som sponsras av dem, såsom att köpa produkter eller tjänster som erbjuds av en tredje part, och väljer att ta emot information eller kommunikation från en tredje part, eller väljer att delta i tävlingar, spel eller andra program som helt eller delvis sponsras av en tredje part. När vi avslöjar Din information till dessa tredje parter kommer Din information att bli föremål för den tredje partens användnings- och delningsmetoder och tredje part kommer inte att begränsas av denna Integritetspolicy med avseende på dess användning och vidare delning av Din information.

  • På begäran av lag eller domstol, tillsynsmyndighet eller administrativ myndighet;

  • Som vi anser vara nödvändiga, om vi anser att du bryter mot tillämplig lag, regel eller reglering eller på annat sätt stör andras rättigheter eller egendom, inklusive, utan begränsning, våra rättigheter eller egendom;

  • På begäran av myndigheter i händelse av terrorism eller lokal, regional eller nationell nödsituation;

  • För att upprätthålla våra användarvillkor, denna Integritetspolicy och alla andra tillämpliga avtal och policyer;

  • För att genomdriva eller skydda våra rättigheter.

 

c. Vi överför endast data utanför EU till länder som erbjuder en lämplig nivå av dataskydd.

 

16. Rättsväsende

 

  1. Salta Friends har åtagit sig att samarbeta med rättsväsendet samtidigt som man respekterar varje individs rätt till integritet. Om Salta Friends får en begäran om användarkontouppgifter från en myndighet som utreder brottslig verksamhet kommer vi att granska begäran för att vara säker på att den uppfyller alla rättsliga krav innan vi lämnar ut information till den begärande myndigheten. 

 

17. Annan delning

Vi kan dela din information på följande sätt:

  1. Med Salta Friends dotterbolag och anslutna enheter som tillhandahåller tjänster eller utför databehandling för vår räkning, eller för datakontroll, datacentralisering och/eller logistikändamål;

  2. Med anslutna enheter som tillhandahåller betalningshanteringstjänster för vår räkning;

  3. Med leverantörer, konsulter, marknadsföringspartner och andra tjänsteleverantörer som behöver tillgång till sådan information för att utföra arbete åt våra vägnar;

  4. Som svar på en begäran av information från en behörig myndighet om vi anser att utlämnande är i enlighet med, eller på annat sätt krävs av, tillämplig lag, reglering eller rättslig process;

  5. Med brottsbekämpande tjänstemän, myndigheter eller andra tredje parter om vi anser att dina handlingar är oförenliga med våra användaravtal, användarvillkor eller policyer eller för att skydda Salta Friends eller andras rättigheter, egendom eller säkerhet;

  6. I samband med eller under förhandlingar om all sammanslagning, försäljning av företagets tillgångar, konsolidering eller omstrukturering, finansiering eller förvärv av hela eller en del av vår verksamhet av eller till ett annat företag;

  7. Om vi ​​annars meddelar dig och du samtycker till delningen;

  8. I en aggregerad och/eller anonymiserad form som rimligen inte kan användas för att identifiera dig. 

 

18. Funktioner för social delning

 

  1. Våra Tjänster kan nu eller i framtiden integreras med sociala delningsfunktioner och andra relaterade verktyg som låter dig dela åtgärder du utför på våra Tjänster med andra Appar, webbplatser eller media och vice versa. Din användning av sådana funktioner möjliggör delning av information med dina vänner eller allmänheten, beroende på inställningarna du upprättar med sociala delningstjänster. Se Integritetspolicyn för de sociala delningstjänsterna för mer information om hur de hanterar de uppgifter du tillhandahåller eller delar genom dem.

 

  1. All information eller innehåll som du frivilligt avslöjar för att publicera offentligt på våra Tjänster eller den sociala delningstjänsten blir tillgänglig för allmänheten, vilket styrs av alla tillämpliga sekretessinställningar som du anger i Tjänsten för social delning. När du har delat Användarinnehåll eller gjort det offentligt kan Användarinnehållet delas om av andra. Om du tar bort information som du skickade till våra Tjänster eller den sociala delningstjänsten kan kopior fortfarande förbli synliga på cachade och arkiverade sidor, eller om andra användare eller tredje parter, som använder våra Tjänster eller den sociala delningstjänsten, har delat om, kopierat eller sparat det Användarinnehållet.

 

19. Analys och reklamtjänster som tillhandahålls av andra

Vi kan tillåta andra att tillhandahålla publikmätning och analystjänster åt oss, att visa annonser för vår räkning över internet och att spåra och rapportera om resultatet av dessa annonser. Dessa enheter kan använda cookies, webbfyrar, software development kits (SDK) och andra tekniker för att identifiera din enhet när du besöker vår Webbplats och använder våra Tjänster, liksom när du besöker andra onlinesidor och tjänster. 

 

20. Länkar till tredje parts Webbplatsen

  1. Våra Tjänster, liksom e-postmeddelanden som skickas med avseende på våra Tjänster, kan innehålla länkar eller åtkomst till Webbplatser som drivs av tredje part som ligger utanför vår kontroll. Länkar eller åtkomst till tredje part från våra Tjänster är inte ett godkännande från oss av sådana tredje parter, eller deras webbplatser, applikationer, produkter, tjänster eller metoder. Vi ansvarar inte för integritetspolicyn, villkoren, praxis eller innehållet hos sådana tredje parter. Dessa tredje parter kan skicka sina egna cookies till dig och självständigt samla in data.

  2. Om du besöker eller tillträder en tredjepartswebbplats, applikation eller annan egendom som är länkad eller nås från våra Tjänster, uppmuntrar vi dig att läsa alla integritetspolicyer och villkor för den tredje parten innan du lämnar personlig identifierbar information. Om du har en fråga om Villkor, Integritetspolicy, praxis eller innehåll från en tredje part, vänligen kontakta tredje part direkt. 

 

21. Spåra inte

Vissa webbläsare kan ge dig möjlighet att aktivera en "spåra inte" -funktion som skickar signaler till de webbplatser du besöker, vilket indikerar att du inte vill spåra dina onlineaktiviteter. Detta skiljer sig från att blockera eller ta bort cookies, eftersom webbläsare med en "spåra inte" -funktion aktiverad fortfarande kan acceptera cookies. Det finns för närvarande ingen branschstandard för hur företag ska svara på "spåra inte" -signaler, även om det kan utvecklas i framtiden. Vi svarar inte på "spåra inte" -signaler just nu. Om vi gör det i framtiden kommer vi att beskriva hur i denna Integritetspolicy.

 

22. Internationell integritetspraxis

För att förse våra produkter och Tjänster till dig kan vi skicka och lagra din personliga information utanför det land där du är bosatt eller finns, inklusive USA. Följaktligen, om du är bosatt eller befinner dig utanför USA, kan din personliga information överföras utanför det land där du är bosatt eller befinner dig, inklusive länder som inte, ger samma skyddsnivå för din personliga information. Vi åtar oss att skydda personuppgifternas integritet och sekretess när den överförs. Om du är bosatt eller befinner dig inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet och sådana överföringar sker, vidtar vi lämpliga åtgärder för att ge samma skyddsnivå för bearbetningen som utförs i sådana länder som du skulle ha inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet i den mån det är möjligt enligt tillämplig lag. Genom att använda och komma åt våra produkter och Tjänster, godkänner och samtycker användare som är bosatta i eller ligger i länder utanför USA till överföring och behandling av personlig information på servrar som är belägna utanför det land där de bor, och att skyddet av sådan information kan vara annorlunda än vad som krävs enligt lagarna i deras hemvist eller plats.

 

23. Kontoinformation

Du kan korrigera din kontoinformation när som helst genom att logga in på ditt online-konto och välja alternativet för borttagning. Observera att i vissa fall kan vi behålla viss information om dig enligt lag eller för legitima affärsändamål i den utsträckning som lagen tillåter. Till exempel, om du har en stående kredit eller debitering på ditt konto, eller om vi tror att du har begått bedrägeri eller brutit mot våra användarvillkor, kan vi försöka lösa problemet innan vi raderar Din information.


 

Dina preferenser 

 24. Tillgångsrättigheter

 

Salta Friends kommer att följa individers önskemål om åtkomst, korrigering och/eller radering av de personuppgifter som de lagrar i enlighet med tillämplig lag. För att göra ändringar i ditt konto som påverkar din personliga information, logga in på ditt online-konto och välj appinställningar/profilinställningar. När som helst, på begäran, kommer Salta Friends att ge dig tillgång till dina uppgifter och hur de används och kan leverera dina uppgifter till dig eller en begärd tredje part. Kontakta info@saltafriends.com om du vill utöva denna rättighet. 

 

25. Välj bort reklaminformation

 

Du kan välja att inte ta emot reklammeddelanden från oss genom att följa instruktionerna i dessa meddelanden. Om du väljer bort kan vi fortfarande skicka icke-kampanjkommunikation om ditt konto, om Tjänster du har begärt eller om våra pågående affärsrelationer.

 

26. Ändringar av Integritetspolicyn

 

Vi kan ändra denna Integritetspolicy då och då. Om vi bestämmer oss för att ändra denna Integritetspolicy kommer vi att informera dig genom att publicera den reviderade Integritetspolicyn på Webbplatsen. Dessa ändringar träder i kraft den “Senast uppdaterade” datumet som visas nedan. Genom att fortsätta använda Webbplatsen eller Tjänsterna samtycker du till den reviderade Integritetspolicyn. Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska Integritetspolicyn för den senaste informationen om vårt integritetspraxis. 

 

27. Kontakta oss

Om du har några frågor om denna Integritetspolicy, vänligen kontakta oss på info@saltafriends.com

 

Salta Friends Sverige AB

Enhagsvägen 7 

187 40 Täby  Sverige

Organisationsnummer: 559270-7540

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by Saltafriends Team