headertillcorona2.jpg
saltafriend med skugg 2.png

Coronaviruset

whitetest.png
bluecolor24.png
arrowgiftest3.gif

Nya omständigheter kräver nya omställningar

Just nu känns livet lite extra tufft för de flesta i samhället. Coronaviruset och restriktionerna påverkar oss på flera sätt vare sig det handlar om en jobbsituation, ens sysselsättning eller hur vi nu umgås med vänner och familj.

 

Runt om i Sverige håller verksamheter, föreningar och företag på att ställa om. Möten sker digitalt, restauranger ordnar hämtmat, affärer erbjuder handsprit i varenda hörn och vi kan nu delta på träningspass via länk. Denna anpassning är möjlig tack vare innovativa lösningar och kreativa idéer. Alla är vi eniga - vi vill få det att funka.

 

Och så gör vi på Salta Friends. Salta Friends Sverige AB följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar verksamheten därefter. Trots att vi hoppas på att saker och ting ser annorlunda ut i vår kommer vi fortsätta arbeta för att säkerhetsställa att vår verksamhet kan fortgå på ett tryggt och säkert sätt. Vi vill inte endast se problemen med pandemin,

vi vill se lösningar. 

Salta friends uppmärksammar Covid-vänliga aktiviteter

Salta Friends har en egen stämpel som aktiviteterna kommer

att märkas med om de följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Alla aktiviteterna som är stämplade med denna symbol är därmed Covid-vänliga, och användarna kan delta på dessa utan att bekymra sig för trängsel. 

 

I dessa tider är det viktigare än någonsin att fortsätta erbjuda aktiviteter för målgruppen trots att det är en större utmaning än någonsin. Tillsammans kommer vi klara av det. Ett aktivt och socialt liv ska vara en möjlighet även under pandemin.

Coronaviruset | Salta Friends AB | Sverige
 

Salta Friends Sverige AB

Enhagsvägen 7 

187 40 Täby  Sverige

Organisationsnummer: 559270-7540

  • 61109
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by Salta Friends Team